Writeaholic.nl

Wat kan ik voor jou betekenen?

Writeaholic. Zo’n bedrijfsnaam kies je natuurlijk niet voor niets. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik een tikkie schrijfverslaafd ben. Zoek je iemand die blogs, whitepapers of businesscases kan schrijven? Heb je een ghostwriter nodig die je kan helpen jouw kennis en expertise te delen? Of zoek je een trainer / coach op het gebied van zakelijk schrijven of (zakelijk) bloggen? Ik help je graag!

Blogs, whitepapers & workshops

Ben je hier omdat je meer wil halen uit je blogactiviteiten? Ik adviseer en coach je graag. Mijn schrijfworkshops geven je een kickstart! Als kennisschrijver weet ik daarnaast goed hoe ik al die kennis en ervaring die jij en je collega’s bezitten om kan zetten in content die scoort. Mijn teksten zijn doelgroepgericht, informatief, inspirerend en zoekmachinevriendelijk. 

Workshops & trainingen

Inspiratiesessies, workshops, curssussen en trainingen. Ik verzorg ze graag voor je! Zowel bij jou op kantoor (incompany), als bij mij in Eindhoven (op open inschrijving). Waarover die workshops & trainingen gaan? Vooral over zakelijk bloggen en zakelijk schrijven. Maar ook over andere facetten van contentmarketing. Denk aan zakelijk vloggen en Instagram voor bedrijven.

Coaching & Advies

Wil je meer bezoekers op je site en lezers omzetten in klanten? Zichtbaarder worden als ondernemer of expert? Beter worden in bloggen of je teksten naar een hoger niveau tillen? Het maakt niet uit of je zelf met een contentvraagstuk zit of een coach zoekt voor je (één van je) collega’s. Ik help je heel graag!

Inhoudelijke teksten laten schrijven

Zoek je iemand die voor je bedrijf blogartikelen kan schrijven? Als ghostwriter verzorg ik inhoudelijke en inspirerende blogs voor diverse opdrachtgevers in o.a. de zorg, technologie, IT en het onderwijs. Heb je een hoop te vertellen en ben je op zoek naar leads? Dan zou een whitepaper zomaar de ideale marketingtool voor je kunnen zijn! Verder schrijf ik graag portfolioteksten, klantcases, (mini) ebooks en andere inhoudelijke, informatieve teksten voor je. 

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *