Writeaholic.nl

Even reclame maken..

UPDATE: Jeroen van den Berk heeft de publieksprijs welverdiend gewonnen! Alle stemmers hartstikke bedankt!

Vorig jaar schreef Jeroen van den Berk zijn tweede boek, met de titel ‘PSV 1988, reconstructie van een gouden jaar’. Een prachtig boek over het geweldige seizoen waarin de club een zeldzame trilogie voltooide, door in het voorjaar van 1988 kort na elkaar de titel, de KNVB beker en de Europacup I te veroveren.

Jeroen van den Berk en Harrie van Raaij

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het boek nog niet gelezen heb, maar ik kan je verzekeren dat het, net als zijn vorige boek, de moeite van het lezen meer dan waard is. Twintig jaar na datum, zeker nu het PSV wat minder gaat, is het nog steeds de moeite waard om alle stukjes van de legpuzzel, die moest worden opgelost om PSV definitief van een nationale top-drie club te zien uitgroeien naar een Europese voetbaltopper in een voetbalseizoen, op zijn plaats te zien vallen. Volgens recensent L.H.M. van Noordwijk geeft Jeroen219582_661_1237207032413-boek_225 op een ‘zeer nauwkeurige wijze’ alle mogelijke informatie over menselijke verhoudingen en zakelijke ontwikkelingen, waardoor het seizoen door de lezer eigenlijk weer helemaal (al dan niet opnieuw) beleefd wordt. ‘De duidelijke tekst is gelardeerd met mooie kleurenfoto’s, waardoor het boek als zeer compleet mag worden gekwalificeerd’, aldus de recensent van NBD|Biblion.

Stem voor de Nico Scheepmaker Beker!
Het is dus ook niet verwonderlijk dat ‘PSV 1988, reconstructie van een gouden jaar’ genomineerd is voor de publieksprijs van de Nico Scheepmaker Beker. Van den Berk’s tweede voetbalboek staat nu al in de top 10. Stem hier en help hem naar een welverdiende 1e plaats! Vergeet niet je stem te bevestigen door op de link in je e-mail te klikken. Stemmen is nog mogelijk tot 15 april.

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>